FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms
FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms

FHS 38cm x 3.2cm Safety Collar in green vintage blossoms

Funky Homo sapiens
26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Heippa 

Tarjolle Funky Homo sapiensin uniikkikappaleinen turvapanta. 

Panta toimii itsessään ihan tavallisenakin pantana, mutta itse tykkään yhdistää sen lisäpannaksi korvan taakse suippokorvaisten koirien kanssa, josta juontaa nimi "turvapanta". Mutta kuten sanottu, se toimii itsessään käyttöpantana, taikka kepeytensä ja helppoutensa puolesta vaikka pihapantana. Tähän voi vaikka kiinnittää nimitägit :) 

Panta on mitoiltaan 38cm x 3.2cm. Panta on kokonsa puolesta muunneltava, mutta minusta se näyttää kauneimmalta mahdollisimman "kaksikerroin". Pituutta riittää siis todellisuudessa melkein tuplat, esim. 50-55cm. 

Pistolukko on kierrätettyä ekomuovia. Sen kantavuus on 143kg. Lukko on tiukka, ja muotoonsa käyrä, joten se seuraa kauniisti koirasi kaulan muotoja :) D- lenkki on hitsattu ja vielä hiukan astetta vahvempi (heavy duty).

Panta tulee pakettina (5.90€)

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä
Kiitos

p.s This collar has been crossposted on Funky Homo sapiens' Etsy store. Please note there is only one each pattern, so please do not purchase "two" from here and Etsy. All of the collars are indeed one offs. (This specific fabric is no longer in stock / sold out). http://etsy.com/shop/funkyhomosapiensPituus:
4 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
4 cm
Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua